06 מאי, 2012

מתכון - עוגת שוקולד עסיסית

כולם מחפשים מתכון טוב לעוגת שוקולד עסיסית ושוקולדית ללא מאמץ. 
אז הנה. בבקשה :] העוגה פרווה אך הטעם השוקולדי והמרקם המושלם מנצחים!






מצרכים לתבנית 24 או 2 אינגליש קייק קטנים



180 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמן (1/2 כוס)
200 גרם סוכר (1 כוס)
1/2 כפית תמצית וניל
3 ביצים
140 גרם קמח תופח (1 כוס)
160 מ"ל מים רותחים (2/3 כוס)

ממיסים יחד (הכי קל במיקרו) שוקולד ושמן.
מוסיפים סוכר, וניל וביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח התופח והמים הרותחים לסירוגין תוך ערבוב, עד לקבלת בלילה אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להצלחת מבחן הקיסם.
(כחצי שעה לאינגליש קייק, 50 דקות לעוגה בקוטר 24).

אפשר לשדרג את העוגה עם ציפוי שוקולד (המסת 100 גרם שוקולד עם 100 גרם שמנת מתוקה/חלב קוקוס)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה